PESLAND PATCH v3.0 [download]

Tutaj ściągniesz najnowszą wersję Pesland Patch

Moderatorzy: Raul, Raul

Avatar użytkownika
SENIOR
SENIOR
Posty: 888
Dołączył(a): niedziela, 22 cze 2014, 15:02
Wiek: 30
Ostrzeżenia: 2
Numer GG: 3520426
Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 3 lis 2014, 02:14
Raul napisał(a):Jeśli ktoś gra na angielskiej wersji, wraz z dodatkiem graficznym i przeszkadza mu np radar, to może wrócić do starego wyglądu meczu, ciesząc się nadal nową grafą. Należy wtedy ściągnąć ten plik: http://www16.zippyshare.com/v/17782417/file.html i wkleić go do D:\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\dat\e_text.afs (przykładowa ścieżka).

Wygląda to wtedy tak:

Obrazek

Przecież wystarczy tylko zmienić język w grze i powraca stary radar i wygląd, czyż nie jest tak??

Zarząd Pesland
Zarząd Pesland
Posty: 16834
Dołączył(a): czwartek, 14 lut 2008, 10:53
Steam: Raul
Numer GG: 7655698
Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 3 lis 2014, 10:47
Owszem, dlatego napisalem "Jeśli ktoś gra na angielskiej wersji, wraz z dodatkiem graficznym i przeszkadza mu np radar" bo może ktoś chce mieć nowe tła w grze, a przeszkadza mu np nowy radar.
Wynik meczu jest ważny,
Styl w jakim go osiągamy - ważniejszy,
Szacunek dla przeciwnika - najważniejszy.
PLAY 4FUN

Zarząd Pesland
Zarząd Pesland
Posty: 16834
Dołączył(a): czwartek, 14 lut 2008, 10:53
Steam: Raul
Numer GG: 7655698
Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 3 lis 2014, 10:48
Scyzor91 napisał(a):Raul a odnośnie tablic wyników? w e_text widziałem że są ale podczas meczów wyświetla się to co dodał w screenie adriano9026


Brakuje plików z 0_textu do tych scoreboardów, dlatego nie się nie odpalają.
Wynik meczu jest ważny,
Styl w jakim go osiągamy - ważniejszy,
Szacunek dla przeciwnika - najważniejszy.
PLAY 4FUN
Avatar użytkownika
ORLIK
ORLIK
Posty: 9
Dołączył(a): czwartek, 29 maja 2014, 18:45
Skąd: Kielce
Numer GG: 8204784
Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 3 lis 2014, 14:05
A które to pliki w 0_text?

ORLIK
ORLIK
Posty: 8
Dołączył(a): piątek, 31 paź 2014, 21:35
Wiek: 33
Numer GG: 777777
Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 3 lis 2014, 14:23
Scyzor91 napisał(a):A które to pliki w 0_text?



Na pewno od "unknow_00593.bin" do "unknow_00600.bin" bo pamiętam jakieś stare, swoje scoreboardy
Avatar użytkownika
SENIOR
SENIOR
Posty: 888
Dołączył(a): niedziela, 22 cze 2014, 15:02
Wiek: 30
Ostrzeżenia: 2
Numer GG: 3520426
Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 3 lis 2014, 14:40
o co chodzi z tymi tablicami? Czyli że ja ich nie mam? w intrukcji nie pisze nic ,że trzeba coś kombinować z 0_textem!

ORLIK
ORLIK
Posty: 1
Dołączył(a): wtorek, 4 lis 2014, 00:17
Wiek: 70
Numer GG: 12345
Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 4 lis 2014, 00:23
Coś mi stadiony nie działają, a instalowałem wg instrukcji. Jaka może być przyczyna?
Avatar użytkownika
PSUJA
PSUJA
Posty: 6302
Dołączył(a): sobota, 19 sty 2008, 17:38
Skąd: Łódź
Wiek: 44
PSN: Test
Numer GG: 3191501
Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 4 lis 2014, 08:13
Stadiony - mega paczka 201 stadionów dla wszystkich drużyn w patchu! Po wypakowaniu, wklejamy do D:\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\stadiums\ (przykładowa ścieżka)


Jest błąd lub raczej przeoczenie, stadiony należy wgrać do katalogu stadiums w folderze GDB, jeśli nie ma tego katalogu to należy go utworzyć. Stadiony jako jedyne z plików patch'a są spakowane bez nadrzędnego katalogu stąd nieporozumienie

PS. Ja wiem że konto założone tylko po to aby rozwiązać problem ale proszę sie stosować do zasad dotyczących wieku oraz numeru gg w profilu.
KING FOR A DAY FOOL FOR A LIFETIME
"tylko wiesz, moje kosy sa czyste"

Zarząd Pesland
Zarząd Pesland
Posty: 16834
Dołączył(a): czwartek, 14 lut 2008, 10:53
Steam: Raul
Numer GG: 7655698
Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 4 lis 2014, 13:20
wcrew napisał(a):
Stadiony - mega paczka 201 stadionów dla wszystkich drużyn w patchu! Po wypakowaniu, wklejamy do D:\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\stadiums\ (przykładowa ścieżka)


Jest błąd lub raczej przeoczenie, stadiony należy wgrać do katalogu stadiums w folderze GDB, jeśli nie ma tego katalogu to należy go utworzyć. Stadiony jako jedyne z plików patch'a są spakowane bez nadrzędnego katalogu stąd nieporozumienie



Trafna uwaga :okok: dzieliłem party tak, żeby jakaś liga nie była rozerwana w dwóch partach, stąd to spakowanie bez katalogu nadrzęgnego
Wynik meczu jest ważny,
Styl w jakim go osiągamy - ważniejszy,
Szacunek dla przeciwnika - najważniejszy.
PLAY 4FUN

ORLIK
ORLIK
Posty: 8
Dołączył(a): piątek, 31 paź 2014, 21:35
Wiek: 33
Numer GG: 777777
Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 4 lis 2014, 15:21
wcrew napisał(a):
Stadiony - mega paczka 201 stadionów dla wszystkich drużyn w patchu! Po wypakowaniu, wklejamy do D:\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\stadiums\ (przykładowa ścieżka)


Jest błąd lub raczej przeoczenie, stadiony należy wgrać do katalogu stadiums w folderze GDB, jeśli nie ma tego katalogu to należy go utworzyć. Stadiony jako jedyne z plików patch'a są spakowane bez nadrzędnego katalogu stąd nieporozumienie

PS. Ja wiem że konto założone tylko po to aby rozwiązać problem ale proszę sie stosować do zasad dotyczących wieku oraz numeru gg w profilu.



A jak ktoś nie ma gg ? :)
Avatar użytkownika
PSUJA
PSUJA
Posty: 6302
Dołączył(a): sobota, 19 sty 2008, 17:38
Skąd: Łódź
Wiek: 44
PSN: Test
Numer GG: 3191501
Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 4 lis 2014, 15:53
Zawsze można założyć :)
KING FOR A DAY FOOL FOR A LIFETIME
"tylko wiesz, moje kosy sa czyste"
Avatar użytkownika
OLDBOY
OLDBOY
Posty: 5347
Dołączył(a): piątek, 26 lut 2010, 23:29
Wiek: 28
Numer GG: 6437156
Nieprzeczytany postNapisane: środa, 5 lis 2014, 08:47
CeZAR28 napisał(a):A jak ktoś nie ma gg ? :)


To jak chcesz się komunikować z innymi graczami? To najpopularniejsza metoda i zarazem najłatwiejsza.
Cześć, jestem Mateusz. Lubie placki i zbieram znaczki. Lubię też zrywać agrest , a w wolnych chwilach plewie jarzębinę na plaży w Sieradzu. Chciałbym się z wami zaprzyjaźnić. Mam nadzieję, że mi się uda. Pozdrawiam cieplutko, Mati. A i jeszcze jedno, lubię czekać ze stoperem w ręku i odliczać 24h :D

PRZYKRO MI, TAKI PES.

ORLIK
ORLIK
Posty: 6
Dołączył(a): środa, 5 lis 2014, 20:11
Wiek: 24
Numer GG: 13827493
Nieprzeczytany postNapisane: środa, 5 lis 2014, 20:18
Mam taki problem że jak chce rozegrać mecz to włączy boisko a potem mnie wyrzuci z PES'a nie podmieniłem plik pes6.exe bo jak podmienię wasz z tego patchu to woglole mi się nie włącza pomoże ktos?
http://vpx.pl/image/YjqB taki obraz pojawia się gdy zainstaluje Kitserver'a oraz wkleje wasz pes6.exe
Avatar użytkownika
PSUJA
PSUJA
Posty: 6302
Dołączył(a): sobota, 19 sty 2008, 17:38
Skąd: Łódź
Wiek: 44
PSN: Test
Numer GG: 3191501
Nieprzeczytany postNapisane: środa, 5 lis 2014, 20:24
Jak mamy pomoc jak widać nic ;) zmień w pliku kload.cfg rozdzielczość na taka jaka masz w kompie, jest to opisane w instrukcji patch'a
KING FOR A DAY FOOL FOR A LIFETIME
"tylko wiesz, moje kosy sa czyste"

ORLIK
ORLIK
Posty: 6
Dołączył(a): środa, 5 lis 2014, 20:11
Wiek: 24
Numer GG: 13827493
Nieprzeczytany postNapisane: środa, 5 lis 2014, 20:26
Bo właśnie tyle zostaje :) czarny ekran i tyle
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Aktualizacje



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron