PESLAND PATCH v3.0 [download]

Tutaj ściągniesz najnowszą wersję Pesland Patch

Moderatorzy: Raul, Raul


Zarząd Pesland
Zarząd Pesland
Posty: 16834
Dołączył(a): czwartek, 14 lut 2008, 10:53
Steam: Raul
Numer GG: 7655698
Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 1 lis 2014, 21:58
Nic nie musisz łączyć, instrukcja instalacji widnieje pod downloadem. Postępuj wg niej
Wynik meczu jest ważny,
Styl w jakim go osiągamy - ważniejszy,
Szacunek dla przeciwnika - najważniejszy.
PLAY 4FUN

ORLIK
ORLIK
Posty: 8
Dołączył(a): piątek, 31 paź 2014, 21:35
Wiek: 33
Numer GG: 777777
Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 1 lis 2014, 23:29
Osiek napisał(a):Witam, słuchajcie, mam sprawę. Mianowicie chodzi o ściągnięty folder e_text.afs. Tam są 3 pliki. Ja je mam połączyć dkzem ? Czy po prostu je wkleić w PES6/dat?



Chodzi ci o uaktualnienie ? bo nie za bardzo cie rozumiem
Avatar użytkownika
SENIOR
SENIOR
Posty: 928
Dołączył(a): wtorek, 22 cze 2010, 09:47
Skąd: ZABRZE
Wiek: 45
Numer GG: 9081376
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 2 lis 2014, 00:46
Udało się i jestem w grze ( choć jednemu idiocie który pisał do mnie na gg to nie będzie w ryj). Kolejna prośba o namiary na pes6zoom :)
Avatar użytkownika
OLDBOY
OLDBOY
Posty: 3204
Dołączył(a): poniedziałek, 16 lis 2009, 09:57
Skąd: Stalowa Wola
Wiek: 35
Numer GG: 6407087
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 2 lis 2014, 13:11
kurde pobrałem wszystko oprócz stadionów, wgrywałem wszystko wg instrukcji i nic graficznie to samo składy te same loga pomieszane , ktoś pomoże ? instalowałem na czystą wersje
Avatar użytkownika
PSUJA
PSUJA
Posty: 6302
Dołączył(a): sobota, 19 sty 2008, 17:38
Skąd: Łódź
Wiek: 44
PSN: Test
Numer GG: 3191501
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 2 lis 2014, 13:14
usuń wszystkie ofy i wgraj z nowego pacza
KING FOR A DAY FOOL FOR A LIFETIME
"tylko wiesz, moje kosy sa czyste"

Zarząd Pesland
Zarząd Pesland
Posty: 16834
Dołączył(a): czwartek, 14 lut 2008, 10:53
Steam: Raul
Numer GG: 7655698
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 2 lis 2014, 14:24
stalowka84 napisał(a):kurde pobrałem wszystko oprócz stadionów, wgrywałem wszystko wg instrukcji i nic graficznie to samo składy te same loga pomieszane , ktoś pomoże ? instalowałem na czystą wersje


1) grafika działa tylko po wybraniu języka angielskiego w grze
2) składy masz stare bo pewnie nie wgrałeś option file'a
3) loga masz pomieszanie, albo ze względu na złego option file'a, albo nie zainstalowałeś kitservera
Wynik meczu jest ważny,
Styl w jakim go osiągamy - ważniejszy,
Szacunek dla przeciwnika - najważniejszy.
PLAY 4FUN
Avatar użytkownika
SENIOR
SENIOR
Posty: 888
Dołączył(a): niedziela, 22 cze 2014, 15:02
Wiek: 30
Ostrzeżenia: 2
Numer GG: 3520426
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 2 lis 2014, 17:19
Panowie mam pytanie!Mam piłki, buty, stroje, face i hair z poprzedniego patcha, czy to jest to samo? jest sens sciągać to na nowo??

Zarząd Pesland
Zarząd Pesland
Posty: 16834
Dołączył(a): czwartek, 14 lut 2008, 10:53
Steam: Raul
Numer GG: 7655698
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 2 lis 2014, 17:41
w piłkach i butach są kosmetyczne zmiany. face&hair i stroje są całkowicie nowe i stare nie pasują pod tego patcha
Wynik meczu jest ważny,
Styl w jakim go osiągamy - ważniejszy,
Szacunek dla przeciwnika - najważniejszy.
PLAY 4FUN
Avatar użytkownika
ORLIK
ORLIK
Posty: 9
Dołączył(a): czwartek, 29 maja 2014, 18:45
Skąd: Kielce
Numer GG: 8204784
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 2 lis 2014, 18:32
Mam pytanie, czemu podczas meczów czy to towarzyskich czy w ML nie wyświetlają się żadne tablice wyników?
Avatar użytkownika
OLDBOY
OLDBOY
Posty: 3204
Dołączył(a): poniedziałek, 16 lis 2009, 09:57
Skąd: Stalowa Wola
Wiek: 35
Numer GG: 6407087
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 2 lis 2014, 18:40
wszystko już śmiga , Acti był cierpliwy :brawo: hehe dzięki
Avatar użytkownika
SENIOR
SENIOR
Posty: 888
Dołączył(a): niedziela, 22 cze 2014, 15:02
Wiek: 30
Ostrzeżenia: 2
Numer GG: 3520426
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 2 lis 2014, 19:25
mam pytanie czy tak powinien wygladac nowy wyglad czy wszystko jest ok??
Obrazek

ORLIK
ORLIK
Posty: 1
Dołączył(a): niedziela, 2 lis 2014, 20:45
Wiek: 27
Numer GG: 6335698
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 2 lis 2014, 20:49
Witam, ja mam z kolei problem z trybem edycji. Jak w niego wchodzę to nie widzę żadnych opcji typu Edit Player, Edit Team, Register Player itp. Jest po prostu samo tło i jak nacisnę cokolwiek to mnie wyrzuca z gry. Orientujecie się co może być tego przyczyną i jak to naprawić?

Zarząd Pesland
Zarząd Pesland
Posty: 16834
Dołączył(a): czwartek, 14 lut 2008, 10:53
Steam: Raul
Numer GG: 7655698
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 2 lis 2014, 21:01
adriano9026 napisał(a):mam pytanie czy tak powinien wygladac nowy wyglad czy wszystko jest ok??
Obrazek


tak

Piona napisał(a):Witam, ja mam z kolei problem z trybem edycji. Jak w niego wchodzę to nie widzę żadnych opcji typu Edit Player, Edit Team, Register Player itp. Jest po prostu samo tło i jak nacisnę cokolwiek to mnie wyrzuca z gry. Orientujecie się co może być tego przyczyną i jak to naprawić?


czasami w angielskiej wersji coś haczy jak się wchodzi do edycji, szukam błędu. odpalając pesa z językiem polskim wszystko działa poprawnie
Wynik meczu jest ważny,
Styl w jakim go osiągamy - ważniejszy,
Szacunek dla przeciwnika - najważniejszy.
PLAY 4FUN

Zarząd Pesland
Zarząd Pesland
Posty: 16834
Dołączył(a): czwartek, 14 lut 2008, 10:53
Steam: Raul
Numer GG: 7655698
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 2 lis 2014, 22:36
Jeśli ktoś gra na angielskiej wersji, wraz z dodatkiem graficznym i przeszkadza mu np radar, to może wrócić do starego wyglądu meczu, ciesząc się nadal nową grafą. Należy wtedy ściągnąć ten plik: http://www16.zippyshare.com/v/17782417/file.html i wkleić go do D:\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\dat\e_text.afs (przykładowa ścieżka).

Wygląda to wtedy tak:

Obrazek
Wynik meczu jest ważny,
Styl w jakim go osiągamy - ważniejszy,
Szacunek dla przeciwnika - najważniejszy.
PLAY 4FUN
Avatar użytkownika
ORLIK
ORLIK
Posty: 9
Dołączył(a): czwartek, 29 maja 2014, 18:45
Skąd: Kielce
Numer GG: 8204784
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 2 lis 2014, 22:44
Raul a odnośnie tablic wyników? w e_text widziałem że są ale podczas meczów wyświetla się to co dodał w screenie adriano9026
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Aktualizacje



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron