PES 6 REAKTYWACJA !
Narzekania, płacze, pochwały, ustawki na mecze i nie tylko
Witam wszystkich. Ile lat ja już w PES6 nie grałem:)
Taki WEIZ Oleeee
|
|
Weiz, jesli chciałbys zagrac, napisz do mnie na priv albo gg 4095477 |
|
Siemka wszystkim kopę lat
![]() ![]() |
|
Szykuje się spotkanie na szczycie z Paprykarzem... i to w jego rodzinnym mieście, może dojdzie do pewnych rozmów
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk KING FOR A DAY FOOL FOR A LIFETIME
"tylko wiesz, moje kosy sa czyste" |
|
Hello World
![]() "I never go looking for a sucker. I look for a Champion and make a sucker of him." - Amarillo Slim.
|
|
No i nie udało się spotkać... pojechałem do paprykarza, tydzień czekałem a on gdzieś latał, pewnie pił, mówił brzydko do dzieci. Miał dawać przykład...
KING FOR A DAY FOOL FOR A LIFETIME
"tylko wiesz, moje kosy sa czyste" |
|
te face bukowe twory omijać. To kaszana
|
|
Panowie jest nas grupa na facebooku grających w PES 6 , potrzebna nam stronka do prowadzenia rozgrywek.Może jednak uda się jakoś reaktywować ukochany Pesland ?Frekwencję jak na te czasy mamy sporą :gramy 2 dywizje ,MŚ ,Premier League ruszyły zapisy do LM i LE .Chętni są , byłoby fajnie gdyby Pesland wrócił na salony .Proszę o odzew w tej sprawie , od czego zależy reaktywacja strony , czy w ogóle jest szansa ,czy szkoda zachodu ???
PLAY JUST FOR FUN!!
|
|
Popieram. Gdyby był pomysł na nowy patch, lub aktualizację - też jestem za i pomogę.
a tymczasem... Od 31.12.2020 jest dostępny Patch PES6 Ekstraklasa 2020 !!!! tu: https://www.facebook.com/876122002457380/posts/3467597183309836/?app=fbl |
|
• Strona 2 z 2 • 1, 2