pesland.pl

Kolejka 1: Portugalia (dawid133) 2:4 Brazylia (Krzysiek)

Turniej Mini Mundial

JUNIOR
JUNIOR
Ostrzeżenia: 2
Numer GG: 6185198
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 1 lip 2018, 14:37
brak screena, kolega ma.

Przebieg meczu: Od początku złe warunki mimo mojego hosta. 90 min zamulało i nie znam powodu. Uroki PESa wiec sie nie tłumacze. Możliwe, że gdybym nie grał meczu wcześniej w normalnych warunkach nie byłoby takiego blamażu. Nic nie mogłem zrobić tylko się broniłem.

Co do zachowania kolegi: Jeśli będzie brał udział w jakimś kolejnym turnieju/lidze, nie zamierzam grać. Charaktery są różne ale wyzwiska bez powodu, to jest dla mnie jako byłego admina wielu lig, całkowity ban. Tak się psuje atmosferę. Admini powinni zareagować bo z tego co czytam to nie pierwsza taka sytuacja.

Obelgi typu:

Ja:

10 min

14:38

formy?

dogrywka karne ok

a reszta?

Krzysiek Kucharczyk:

k**** o co ci chodzi

masz ustawienia w opisie

zrob cos nie tak a wylecisz

co za denerwujacy typ

Ja:

ja host?

14:41

Krzysiek Kucharczyk:

tak k****

Ja:

daj znac co z formami bo ja lubie grac rezerwami

14:56

Krzysiek Kucharczyk:

jakie k**** formy

nic sie nie usatwia

form

idioto

losowe formy

k****

Krzysiek Kucharczyk:

to nie ja

14:59

k****

jakis pajac wszedl

zrob nowy pokoj kurwqa

po c*** na en reobisz gdzie od c**** ludzi?

nie rob k**** hasla tylko pokoj rob

15:00

k****

tu graj

ja p*******

Tyle w temacie.

MŁODZIK
MŁODZIK
Numer GG: 60942594
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 1 lip 2018, 14:37
Obrazek

To wbrew pozorą nie był łatwy mecz. Już w pierwszych minutach straciliśmy bramkę. Ogromna determinacja oraz wola walki sprawiła że triumfowaliśmy i zagramy w wymarzonym finale. W tym meczu były momenty ze przeciwnik był zamknięty we własnym polu karnym. Cieszy mnie że zawodnicy zrealizowali 100% taktyki jednak nie możemy tracić głupich bramek jeżeli chcemy wygrać Puchar Świata.

P.S. Jeżeli Francja wygra półfinał, taki finał może się zdarzyć w prawdziwych MŚ :)
JUNIOR
JUNIOR
Numer GG: 7229917
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 1 lip 2018, 14:46
dawid133 napisał(a):brak screena, kolega ma.

Przebieg meczu: Od początku złe warunki mimo mojego hosta. 90 min zamulało i nie znam powodu. Uroki PESa wiec sie nie tłumacze. Możliwe, że gdybym nie grał meczu wcześniej w normalnych warunkach nie byłoby takiego blamażu. Nic nie mogłem zrobić tylko się broniłem.

Co do zachowania kolegi: Jeśli będzie brał udział w jakimś kolejnym turnieju/lidze, nie zamierzam grać. Charaktery są różne ale wyzwiska bez powodu, to jest dla mnie jako byłego admina wielu lig, całkowity ban. Tak się psuje atmosferę. Admini powinni zareagować bo z tego co czytam to nie pierwsza taka sytuacja.

Obelgi typu:

Ja:

10 min

formy?

dogrywka karne ok

a reszta?

Krzysiek Kucharczyk:

k**** o co ci chodzi

masz ustawienia w opisie

zrob cos nie tak a wylecisz

co za denerwujacy typ

Ja:

ja host?

14:41

Krzysiek Kucharczyk:

tak k****

Ja:

daj znac co z formami bo ja lubie grac rezerwami

Krzysiek Kucharczyk:

jakie k**** formy

nic sie nie usatwia

form

idioto

losowe formy

k****

Krzysiek Kucharczyk:

to nie ja

14:59

k****

jakis pajac wszedl

zrob nowy pokoj kurwqa

po c*** na en reobisz gdzie od c**** ludzi?

nie rob k**** hasla tylko pokoj rob

15:00

k****

tu graj

ja p*******

Tyle w temacie.

Przykre to wszystko, kolejny raz taka sytuacja ma miejsce, a Administracja dalej śpi, jak w takich warunkach mamy tutaj grać to ja podziękuje, wszystko idzie zrozumieć, ale tutaj już przesada.

JUNIOR
JUNIOR
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 1 lip 2018, 14:59
Wiem, ze to kolejna taka sytuacja dlatego ją opisałem. Gdyby to się zdarzyło po raz 1 to bym olał ale skoro gdzieś gram i chce mieć z tego przyjemność to bez takich osób i bez takich warunków. Bardzo możliwe, że kolega ma słabe łącze lub kiepski PC, który powoduje, że gra kompensuje szybkość rozgrywki. On pewnie jest przyzwyczajony do grania w zamule ale ja nie. Nie da się potem czerpać radości jak mecz wcześniej OJO z Fulham biega jak dzikus i aż miło pograć a za chwilę gram Portugalią i nagle wszyscy na kacu.

MŁODZIK
MŁODZIK
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 1 lip 2018, 15:05
Z przebiegu rozmowy którą skopiował przeciwnik jasno wynika, że był nieprzygotowany. Nic bardziej mnie nie wkurza niż tłumaczenie innym ustawień oraz zasad, które są jasno napisane na stronie a których innym nie chce się czytać. Po co się zapisywać skoro ktoś ma gdzieś zasady oraz nie wykazuję chęci nawiązania rozmowy o mecz z przeciwnikami? Przepraszam że nazwałem kolegę idiotą. Reszta wulgarnych wyrażeń nie była obraźliwa. Jestem człowiekiem impulsywnym i nerwowym i bardzo wulgarnym. Nie mam na celu nikogo obrażać. Uważam że przeciwnik celowo mnie sprowokował ponieważ mnie nie lubi i przegrał. Czy to jest fair play? Proszę o ostrzeżenie i obiecuję w przyszłości nie ulegać prowokacją.

https://www.youtube.com/watch?v=aGEr9mKgSaw

JUNIOR
JUNIOR
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 1 lip 2018, 15:13
Tak. Prowokowałem Cię bo Cię nie lubię i przegrałem. Szczególnie przed meczem jak 1x w życiu rozmawialiśmy. Szkoda czasu.
Nic Cię nie usprawiedliwia a tym bardziej to, że to KOLEJNY raz.

MŁODZIK
MŁODZIK
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 1 lip 2018, 15:16
Następne prowokacje widzę hehe. Na szczęście Raul, mnyszu czy maclin wielokrotnie ze mną grali i wiedzą, że mam bardzo dobre połączenie oraz gram fair play. gość powinien dostać ostrzeżenie za takie obraźliwe pomówienia.To jest gorsze niż moje używanie kur..a jako przecinka... Potwierdza się to co pisałem wyżej, od początku to wszystko jedna wielka prowokacja w jego wykonaniu.

MŁODZIK
MŁODZIK
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 1 lip 2018, 15:21
Skoro pierwszy raz w życiu rozmawialiśmy a po chwili zaprzeczasz sam sobie że to kolejny raz to co ty prowadzisz jakąś nagonkę na mnie? Śledzisz moje poczynania? Ktoś cię nasłał bo kiedyś Putina obraziłem? Teraz już jest 100% jasne że jesteś rosyjskim agentem który ma na celu mnie zlikwidować! :brawo:
A tak na serio: chłopie ogarnij się!!! :)

JUNIOR
JUNIOR
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 1 lip 2018, 15:53
Przez takich ludzi jak ty, padają ligi. Jestem związany z PESem od lat i mocno na rzecz PESa w Polsce działam. Nie godzę się na takich ludzi. Poważna liga, za jaką uchodzi PESLAND, powinna w tym temacie też karcić i banować.

P.S Kolejny raz miałem na myśli shoutobxa na którym ubliżałeś innym, i wpisy na forach, które sugerowały, że jest z Tobą coś nie tak. Nie zamierzam więcej udzielać się w dyskusji. A Raul, to jest jeden z powodów dla których nie ma chętnych do grania.

MŁODZIK
MŁODZIK
Nieprzeczytany postNapisane: niedziela, 1 lip 2018, 16:24
Co masz do Raula? Tacy jak ty co oskarżają o celowe lagowanie bo nie potrafią przegrywać nie powinni grać.

Zarząd Pesland
Zarząd Pesland
Steam: Raul
Numer GG: 7655698
Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 2 lip 2018, 17:02
@Krzysiek nie będę w ogóle z Tobą dyskutował, bo jak niereformowalny byłeś, tak dalej jesteś. wpis sprzed kilku dni na shoutboxie widocznie do Ciebie nie dotarł i jedyną metodą są ostrzeżenia... więc dostajesz od razu dwa. jeszcze jeden wyskok i wracasz na banicje.

i nawet nie próbuj dyskutować z tą decyzją, bo wszyscy znamy Cię nie od dziś i wiemy ile jest warte Twoje gadanie o poprawie.
Wynik meczu jest ważny,
Styl w jakim go osiągamy - ważniejszy,
Szacunek dla przeciwnika - najważniejszy.
PLAY 4FUN

Powrót do MINI MUNDIAL PES2018