I OFICJALNY ZLOT PESLAND - LUZINO 25-27.07.2008!
Spotkania osób z naszego światka :D
swoja droga zastanawiam sie czy Daq oraz Ledzik są zadowoleni z tych turniejów w których brali udział kosztem naszego wspólnego wyjazdu ?????????????????????????
Ostatnio edytowano wtorek, 16 wrz 2008, 19:32 przez Pontix, łącznie edytowano 1 raz
![]() "Trzymaj swa głowę wysoko, miej na wszystko w koło oko,wtedy życie będzie spoko" |
|
wiesz to sportowcy
...a my sportowego trybu tam nie prowadzilismy ![]() ![]() "...I've got amazing powers of observation..."
|
|
Podobno Pontix i Gunner przy muszli
![]() Fanatic member of NO LAMA CLUB!!!
Danny Blanchflower: "Większość uważa, że futbol polega na wygrywaniu. To nieprawda. W tej grze chodzi o chwałę, o grę w wielkim stylu, z polotem i fantazją. Trzeba wychodzić na boisko z chęcią pokonania rywala, a nie oczekiwania, aż sam umrze z nudów" AUDERE EST FACERE! |
|
To wszystko przez niepogryzione frytki, połykałem je z głodu <lol2> ale istotne jest to że to była 3 w nocy a nie rano xD Choć można to dwojako rozumieć;d w końcu to też ranek x) tyle że te pompki trwały z 3 minuty więc nic specjalnie nie mogłem przybrać na budowie ciała
![]() Ostatnio edytowano wtorek, 16 wrz 2008, 19:31 przez Gunner, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Ja na pewno nie. Pojechalem grac w turnieju pilkarskim i odnowila mi sie kontuzja przywodziciela. Mam jakies 6tyg przerwy teraz i po 1 meczu juz nie bylem do gry ![]() Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that. Bill Shankly
|
|
Czyli nasz urok był skuteczny
![]() Ostatnio edytowano wtorek, 16 wrz 2008, 19:30 przez Emilian, łącznie edytowano 1 raz
Fanatic member of NO LAMA CLUB!!!
Danny Blanchflower: "Większość uważa, że futbol polega na wygrywaniu. To nieprawda. W tej grze chodzi o chwałę, o grę w wielkim stylu, z polotem i fantazją. Trzeba wychodzić na boisko z chęcią pokonania rywala, a nie oczekiwania, aż sam umrze z nudów" AUDERE EST FACERE! |
|
dementuje ![]() szkoda no có? szybkiej konwalescencji ![]() "Trzymaj swa głowę wysoko, miej na wszystko w koło oko,wtedy życie będzie spoko" |
|
Zapraszam na mój profil myspace gdzie znajdziecie utwory (single) z pierwszej p?yty "Co drzemie?" www.myspace.com/gunnergru a tak?e na stron? www.gunn.er.pl gdzie mo?ecie pobra? ten pierwszy kr??ek. Druga p?yta jest ju? gotowa, czekam na nap?yw pieni?dzy na sprz?t ale to nied?ugo si? stanie
![]() Ps- cieszcie si? póki nie ma Pontixa, zabraknie postów które ka?dy tak uwielbia ![]() |
|
Dwa utworki z tej p?yty mo?na nawet pos?ucha? w radiu PESLAND
![]() ![]() Zarz?d nie ma nic przeciwko ![]() ![]() PES zabawa przede wszystkim
![]() |
|
to jest chyba najgorszy temat na off-topic
![]() W innym miejscu nawet go pokolorujemy :D Fanatic member of NO LAMA CLUB!!!
|
Przyszedł czas abym ja w końcu coś też skrobnął.
Prawdę mówiąc jestem mile zaskoczony spotkaniem z Wami, bez napinek, bez pozerstwa. Nie będę opisywał co robiliśmy bo już wielu z Was to zrobiło (ale dobrze bo się paru rzeczy dowiedzialem ![]() Liczę, że kolejny zlot będzie co najmniej tak udany jak ten I oficjalny w Luzinie. Ostatnio edytowano wtorek, 16 wrz 2008, 19:29 przez Prop, łącznie edytowano 1 raz
Gram bo lubię.
http://sdstc.pl/bikie-wars-vt314702.htm https://www.youtube.com/watch?v=rHBG_FeITBY |
|
mam nadzieje ze ta strona bedzie jeszcze dlugo pracowac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Glory Glory Man UNITED!!
|
|