Jako prekursor ów pomysłu z kategorii horror wjeżdżający na psyche polecam "REC"

w skali 0-10 daje 9,5..... 0,5 zabrane za to ze hiszpański ale takiego filmu o zombich jeszcze nie widziałem..... serio polecam

ÓW FILM MA ATEST LuziQ`a

Tak sobie z Emilkiem gadałem i doszliśmy do wniosku ze przydałoby się na wakacje założyć kącik odnośnie polecania filmów ich recenzje i takie tam pierdółki....
Jako prekursor ów pomysłu z kategorii horror wjeżdżający na psyche polecam "REC" ![]() w skali 0-10 daje 9,5..... 0,5 zabrane za to ze hiszpański ale takiego filmu o zombich jeszcze nie widziałem..... serio polecam ![]() ![]() ÓW FILM MA ATEST LuziQ`a ![]() Ostatnio edytowano sobota, 13 wrz 2008, 13:37 przez LuziQ, łącznie edytowano 7 razy
|
|
jako ze wakacje to polecam-"wszystko jest iluminacja"-piekny film,plynie i plynie sobie no i przepiekne zdjecia,niesamowite krajobrazy wspolgospodarzy EURO2012...no i zaskakujaco dobra rola Frodo
![]() "...I've got amazing powers of observation..."
|
|
z tego gatunku polecam Rise of footsoldier. malo tego pocz?tki wielkiej pot?gi czarnych typków zaczynaj? sie na trybunach ![]()
Wrzucajcie tytu?y panowie, bo przez 2 miechy mam wolne w pracy hehehe i szykuje ju? filmy, które mam zamiar pocisn?? jak dobrze pójdzie to mo?e na zlot kto? lapka we?mie i w sobot? seans urz?dzimy, bo wiadomak przegrzanym w niedziele raczej jecha? si? nie powinno ![]() "Trzymaj swa głowę wysoko, miej na wszystko w koło oko,wtedy życie będzie spoko" |
|
Lapki b?d?... mo?e nawet 2
![]() ![]() Fanatic member of NO LAMA CLUB!!!
Danny Blanchflower: "Większość uważa, że futbol polega na wygrywaniu. To nieprawda. W tej grze chodzi o chwałę, o grę w wielkim stylu, z polotem i fantazją. Trzeba wychodzić na boisko z chęcią pokonania rywala, a nie oczekiwania, aż sam umrze z nudów" AUDERE EST FACERE! |
|
Moje uznanie zdobyl film pt. "Vince Niepokonany" jest to film oparty na faktach. G?ównym bohaterem jest Vince jest on ju? w podeszlym wieku, który w grze w football z kolegami pokazuje, ?? jest naprawde dobry przez co koledzy namawiaj? go, aby spróbowa? kariery zawodowej
Pesland rządzi
![]() |
|
To bedzie super ju? nei moge sie doczeka?. Ja niestety niemam lapka, moja siostra ma mo?e uda mi sie przywie??, ale na 100% moge wzi??? PS 2, ale niestety PESA 6 nie mam ![]() ![]() Pesland rządzi
![]() |
|
Z filmow akcji takich troche z rozkminka polecam VANTAGE POINT bardzo fajny film ktory ukazuje nam zamach na prezydenta oczami roznych ludzi, nagentow FBI, reporterow. No i zamachowcow :D film otrzymuje 7-10.
|
|
z horrorów które najbardziej z wszystkich gatunków filmów chyba najbardziej lubie polecam film KATAKUMBY .
Victoria (Shannyn Sossamon) postanawia odwiedzi? w Pary?u swoj? szalon? siostr? Carolyn (Pink). Pewnej nocy dziewczyna trafia na przyj?cie w podziemnych Katakumbach - 200 milowego labiryntu sk?adaj?cego si? z licznych wapiennych tuneli. Kiedy przypadkowo od??cza si? od reszty przyjació?, jest przekonana, ?e kto? lub co? j? ?ciga. Jej wakacje staj? si? przera?aj?cym koszmarem. moim zdaniem film ujdzie ogl?da? jest fajny i muzyczka na pocz?tku jest super.. to znaczy spodoba?a by sie w?asnie chyba dla emiliana.. taka ostra i straszliwa ![]() PROSTO.
|
|
ostatni offtopic w tym temacie... Burza b?dzie PES... Fanatic member of NO LAMA CLUB!!!
Danny Blanchflower: "Większość uważa, że futbol polega na wygrywaniu. To nieprawda. W tej grze chodzi o chwałę, o grę w wielkim stylu, z polotem i fantazją. Trzeba wychodzić na boisko z chęcią pokonania rywala, a nie oczekiwania, aż sam umrze z nudów" AUDERE EST FACERE! |
|
Burza wlasnie zdradziles zakonczenie filmu
![]() ![]() Z horrorow polecam film z 2004 "Shutter" (ver. japonska - remake z 2008 zrobiony przez Amerykanow jest beznadziejny w/g mnie ). Jak dla mnie jest to jeden z najlepszych japonskich horrow jakie widzialem. |
|
Mia?em to samo napisa?... Burza we? si? w gar??...
PS. I nie odpisuj, ?e si? we?miesz ![]() Fanatic member of NO LAMA CLUB!!!
|
spoko
![]() PROSTO.
|
|
ale z was fani horrorow
![]() ![]() ![]() "...I've got amazing powers of observation..."
|
|
rowniez moja rekomendacja ![]() ![]() "Trzymaj swa głowę wysoko, miej na wszystko w koło oko,wtedy życie będzie spoko" |
|
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość