VII Oficjalny Zlot Ligi Pesland Adamowo 25-27.07.2014 r.
Spotkania osób z naszego światka :D
Pon ty masz znaleźć transport jak najszybciej po wyjściu z robo, nie oglądaj sie na innych no podejrzewam ze bedą wcześniej od Ciebie
![]() KING FOR A DAY FOOL FOR A LIFETIME
"tylko wiesz, moje kosy sa czyste" |
|
Tak też zamierzam
![]() ![]() ![]() "Trzymaj swa głowę wysoko, miej na wszystko w koło oko,wtedy życie będzie spoko" |
|
Ja chyba wpadnę do Poznania jak nie PKP po 12, bo może kogoś uda się znaleźć na blablacar.pl, a może nawet do samego Konina ktoś by jechał
![]() Jak patrzyłem to z Poznania wiele osób jeździ, także Pontix obczajaj ogłoszenia ![]() Cześć, jestem Mateusz. Lubie placki i zbieram znaczki. Lubię też zrywać agrest , a w wolnych chwilach plewie jarzębinę na plaży w Sieradzu. Chciałbym się z wami zaprzyjaźnić. Mam nadzieję, że mi się uda. Pozdrawiam cieplutko, Mati. A i jeszcze jedno, lubię czekać ze stoperem w ręku i odliczać 24h :D
PRZYKRO MI, TAKI PES. |
|
W Koninie będe 17:47 albo 18:12, na Blabla też obczaje.
![]() "Trzymaj swa głowę wysoko, miej na wszystko w koło oko,wtedy życie będzie spoko" |
|
Zlot w moje imieniny, jak mógłbym odpuścić ?
![]() |
|
No to ja nie wiem, jak ty wytłumaczysz tą skrzynkę białostockiego samogonu w przedziale kontrolerowi naszego pendolino?
![]() Fanatic member of NO LAMA CLUB!!!
Danny Blanchflower: "Większość uważa, że futbol polega na wygrywaniu. To nieprawda. W tej grze chodzi o chwałę, o grę w wielkim stylu, z polotem i fantazją. Trzeba wychodzić na boisko z chęcią pokonania rywala, a nie oczekiwania, aż sam umrze z nudów" AUDERE EST FACERE! |
|
Kuba będzie 15:06 w Koninie, a ja i ew. Młody (jeśli dołącza się w Poznaniu w mój pociąg) będziemy 15:38
Wynik meczu jest ważny,
Styl w jakim go osiągamy - ważniejszy, Szacunek dla przeciwnika - najważniejszy. PLAY 4FUN |
|
I czekamy na Pontixa?
Cześć, jestem Mateusz. Lubie placki i zbieram znaczki. Lubię też zrywać agrest , a w wolnych chwilach plewie jarzębinę na plaży w Sieradzu. Chciałbym się z wami zaprzyjaźnić. Mam nadzieję, że mi się uda. Pozdrawiam cieplutko, Mati. A i jeszcze jedno, lubię czekać ze stoperem w ręku i odliczać 24h :D
PRZYKRO MI, TAKI PES. |
|
Polecam doskonałego kebaba w okolicach dworca PKS
Danny Blanchflower: "Większość uważa, że futbol polega na wygrywaniu. To nieprawda. W tej grze chodzi o chwałę, o grę w wielkim stylu, z polotem i fantazją. Trzeba wychodzić na boisko z chęcią pokonania rywala, a nie oczekiwania, aż sam umrze z nudów" AUDERE EST FACERE! |
|
![]() ![]() Wynik meczu jest ważny,
Styl w jakim go osiągamy - ważniejszy, Szacunek dla przeciwnika - najważniejszy. PLAY 4FUN |
|
Zupa 5 smaków
Cześć, jestem Mateusz. Lubie placki i zbieram znaczki. Lubię też zrywać agrest , a w wolnych chwilach plewie jarzębinę na plaży w Sieradzu. Chciałbym się z wami zaprzyjaźnić. Mam nadzieję, że mi się uda. Pozdrawiam cieplutko, Mati. A i jeszcze jedno, lubię czekać ze stoperem w ręku i odliczać 24h :D
PRZYKRO MI, TAKI PES. |
|
Najważniejsze, że Robertowi smakowało
![]() Wynik meczu jest ważny,
|
15:06 to oczywiście optymistyczna wersja bez opóźnień
![]() |
|
Pany, kto ma ochotę zostać dłużej w Adamowie to jest taka opcja. Ja wynająłem dom na kolejny tydzień - dojeżdża do mnie rodzina. Więc nie ma presji wyjazdu wczesnym popołudniem czy nawet w niedzielę
|
Chyba w poniedziałek
![]() ![]() ![]() Cześć, jestem Mateusz. Lubie placki i zbieram znaczki. Lubię też zrywać agrest , a w wolnych chwilach plewie jarzębinę na plaży w Sieradzu. Chciałbym się z wami zaprzyjaźnić. Mam nadzieję, że mi się uda. Pozdrawiam cieplutko, Mati. A i jeszcze jedno, lubię czekać ze stoperem w ręku i odliczać 24h :D
PRZYKRO MI, TAKI PES. |
|