Poproszę jednak z nadrukiem rozmiar
XL
Nadruk o treści
2007-2012 ---> czcionka mała
Koszulka Pesland.pl z własnym nickiem
Spotkania osób z naszego światka :D
Tym co zapomniałem lub w jakiś sposób nie doszedł mój numer konta, niech się zgłoszą na priv, to podeślę.
|
|
Rozmiar:L
napis:Szymson czcionka duża |
|
![]() ![]() "Trzymaj swa głowę wysoko, miej na wszystko w koło oko,wtedy życie będzie spoko" |
|
Dostałem dzisiaj pocztą. Powiem jedno: warto! Dobra jakość koszulki i samego nadruku. Projekt oczywiście znakomity spod ręki wcrew
Fanatic member of NO LAMA CLUB!!!
Danny Blanchflower: "Większość uważa, że futbol polega na wygrywaniu. To nieprawda. W tej grze chodzi o chwałę, o grę w wielkim stylu, z polotem i fantazją. Trzeba wychodzić na boisko z chęcią pokonania rywala, a nie oczekiwania, aż sam umrze z nudów" AUDERE EST FACERE! |
|
Rozmiar: XXL
nick: Kruszan (rozmiar duży) |
|
mozna jeszcze zamowic koszulke ?
|
|
jakby sie dało to ja też byłbym jeszcze chętny na koszulkę ...
|
|
i jak z tymi koszulkami ?
PES 14:
Ekstraklasa I sezon - msc. 5 (Olympique Marsylia) Ekstraklasa II sezon - msc. 5 (Stoke City) Liga Mistrzów I GRUPA - Półfinał (FC Bayern München) Liga Mistrzów II GRUPA - Finał (AS Monaco FC) PES 6: IV Liga XXIV sezon - msc. 4 (Lecce) III Liga XXV sezon - msc. 9 (Atalanta Bergamo) III Liga XXVI sezon - msc. 5 (Blackburn Rovers) III Liga XXIX sezon - msc. 2 (Hannover 96) II Liga XXX sezon - msc. 4 (Lille OSC) II Liga XXXV sezon - msc. 2 (West Ham United F.C.) I Liga XXXVI sezon - msc. 2 (Hellas Verona F.C.) I Liga XLII sezon - msc. 1 (Paris Saint-Germain) Ekstraklasa XLIII sezon - msc. 2 (SD Eibar) Ekstraklasa XLIV sezon - msc. 1 (PSV Eindhoven) Ligi Krajowe #7: Liga Hiszpańska - msc. 1 (Levante UD) Ekstraklapa Cup #1 - msc. 2 (Lech Poznań) PESLAND CUP #140 - msc. 2 (Polska) PESLAND CUP #291 - msc. 1 (Nigeria) PESLAND CUP #319 - msc. 1 (FC Barcelona) Szybka Piłka #6 - msc. 1 (Valencia CF) |
|
Odezwę się pod koniec tygodnia, teraz nawet nie mam jak tam podjechać.
|
|
ok mi przynajmniej sie nie spieszy. PES 14:
Ekstraklasa I sezon - msc. 5 (Olympique Marsylia) Ekstraklasa II sezon - msc. 5 (Stoke City) Liga Mistrzów I GRUPA - Półfinał (FC Bayern München) Liga Mistrzów II GRUPA - Finał (AS Monaco FC) PES 6: IV Liga XXIV sezon - msc. 4 (Lecce) III Liga XXV sezon - msc. 9 (Atalanta Bergamo) III Liga XXVI sezon - msc. 5 (Blackburn Rovers) III Liga XXIX sezon - msc. 2 (Hannover 96) II Liga XXX sezon - msc. 4 (Lille OSC) II Liga XXXV sezon - msc. 2 (West Ham United F.C.) I Liga XXXVI sezon - msc. 2 (Hellas Verona F.C.) I Liga XLII sezon - msc. 1 (Paris Saint-Germain) Ekstraklasa XLIII sezon - msc. 2 (SD Eibar) Ekstraklasa XLIV sezon - msc. 1 (PSV Eindhoven) Ligi Krajowe #7: Liga Hiszpańska - msc. 1 (Levante UD) Ekstraklapa Cup #1 - msc. 2 (Lech Poznań) PESLAND CUP #140 - msc. 2 (Polska) PESLAND CUP #291 - msc. 1 (Nigeria) PESLAND CUP #319 - msc. 1 (FC Barcelona) Szybka Piłka #6 - msc. 1 (Valencia CF) |
|
ale ten czas zapieprza, cztery lata już
![]() ![]() Wynik meczu jest ważny,
Styl w jakim go osiągamy - ważniejszy, Szacunek dla przeciwnika - najważniejszy. PLAY 4FUN |
|
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3