Nie ma się co rozwodzić nad atrakcyjnością naszych spotkań. Nie muszę zapewne zachęcać dotychczasowych uczestników do uczestnictwa w tej imprezie. Nowych Peslandowców, bądź tych którzy do tej pory nie poczuli klimatu dotychczasowych imprez odsyłam do relacji. Pewne jest jedno: atmosfera będzie wyjątkowa!
Jak zwykle zaczynamy od ustaleń. Z uwagi na fakt, że nic jeszcze nie jest ustalone proszę wszystkich zainteresowanych o propozycję lokalizacji. Doświadczenie pokazuje, że to właśnie "miejscówa" jest najważniejsza (o uczestnikach nie wspomnę, bo to oczywiste).
Subiektywnie uważam, że najlepsze wyjście to wynajęty domek jednorodzinny lub wielorodzinny, duży dom letniskowy czy cały pensjonat na cały okres trwania zlotu (proponuję 3 dni - ten okres doskonale się do tej pory sprawdzał). Docelowa ilość miejsc noclegowych to 10-20 z nastawieniem na 15-20 (w przypadku atrakcyjnych lokalizacyjnie lub/i cenowo obiektów bierzemy materace na których można spać... jak pokazał zlot w adamowie, łóżka czy materace nie były istotną sprawą
![:]](http://www.pesland.pl/forum/images/smilies/kwadr.gif)
Do ustalenia jest także termin. I tu również przedstawiam propozycję, aby nie błądzić we mgle. Majówka... a tak naprawdę zaczyna się już w kwietniu!!! 30.04 (piątek) do 3.05 (wtorek)!!! Czyli optymalne rozwiązanie 30.04-2.05 aby zjechać spokojnie do domu. Ostatecznie można zawsze wziąć piątek wolny i wybrać każdy inny weekend w 2011
Podsumowując... czekam na propozycję lokalizacji (województwa z preferencją dla tych centralnych oraz przyległych) wraz z ewentualną bezpośrednim wskazaniem noclegu, propozycję terminu lub zgody (także sprzeciwu z uwagi na plany) na zaproponowaną przeze mnie oraz wszelkie inne sugestie co do imprezy.
Osobiście już nie mogę się doczekać

Cena za 3 dzionki (2 noclegi) ok 60 złotych.
Każda osoba zainteresowana wpisaniem na listę uczestników zobowiązana jest o wpłatę zaliczki w kwocie 40 złotych. Kontakt z moją osobą.
Lista uczestników (potwierdzona):
1. Emilian
2. Wcrew
3. Gorek
4. Kolo
5. Kosmo
6. stalowka84 - rezygnacja
7. dawidziak
8. Roor1910
9. piter_dbwa
10 Pontix