Data: Łódź 04-06.09.2009
Potwierdzone przybycie:
1. Wcrew
2. Prop
3. Emilian
4. Latrel
5. Gorek

6. Arczi333
7. Roor1910 (piątek oraz niedziela)
Nocleg w hostelu (pokój 4osobowy):
1. Emilian (wpłacił 30 zł - 50% wartości nocelegu)
2. ?
3. ?
4. ?
Panowie, w tym roku Łódź... to ustalone.
Data: Łódź 04-06.09.2009 Potwierdzone przybycie: 1. Wcrew 2. Prop 3. Emilian 4. Latrel 5. Gorek ![]() 6. Arczi333 7. Roor1910 (piątek oraz niedziela) Nocleg w hostelu (pokój 4osobowy): 1. Emilian (wpłacił 30 zł - 50% wartości nocelegu) 2. ? 3. ? 4. ? Ostatnio edytowano sobota, 29 sie 2009, 09:31 przez Emilian, łącznie edytowano 10 razy
Fanatic member of NO LAMA CLUB!!!
Danny Blanchflower: "Większość uważa, że futbol polega na wygrywaniu. To nieprawda. W tej grze chodzi o chwałę, o grę w wielkim stylu, z polotem i fantazją. Trzeba wychodzić na boisko z chęcią pokonania rywala, a nie oczekiwania, aż sam umrze z nudów" AUDERE EST FACERE! |
|
Ja również z pięknej Łodzi ...
![]() |
|
Na takim pustkowiu? To ja nie wiem czy się pojawię, bo trudno tam o komunikacje, chyba, że ktoś wielbłądy podstawi
![]() Wynik meczu jest ważny,
Styl w jakim go osiągamy - ważniejszy, Szacunek dla przeciwnika - najważniejszy. PLAY 4FUN |
|
Może i ja się pojawię skoro mam tak blisko
![]() Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that. Bill Shankly
|
|
...ojjj jak bardzo bym chciał ...
![]() ![]() PES zabawa przede wszystkim
![]() |
|
A nie mozna na jakimś neutralnym terenie? :D
Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem http://www.argas.pl
|
|
Dokładnie, to samo mówiłem. Lepiej zrobić na neutralnym terenie tak, żeby nikt nie miał za daleko, ani za blisko
![]() ![]() Wynik meczu jest ważny,
Styl w jakim go osiągamy - ważniejszy, Szacunek dla przeciwnika - najważniejszy. PLAY 4FUN |
|
Jakby nie patrzeć to przecież Łódź jest prawie w samym centrum Polski... więc nikt nie miałby za daleko
![]() |
|
Roor... chłopakom nie o to chodzi
![]() Fanatic member of NO LAMA CLUB!!!
Danny Blanchflower: "Większość uważa, że futbol polega na wygrywaniu. To nieprawda. W tej grze chodzi o chwałę, o grę w wielkim stylu, z polotem i fantazją. Trzeba wychodzić na boisko z chęcią pokonania rywala, a nie oczekiwania, aż sam umrze z nudów" AUDERE EST FACERE! |
|
Roor wykazał się tzw. CKM'em w tej sytuacji, czyli "Ciężko Kapującą Mózgownicą"
![]() |
|
@Emil
Pogadam z chłopakami ![]() ![]() ![]() @Raul Spotykamy sie jako Pesland nie jako miasta, kluby itp. Luzino było super ale niestety nie wszystkim po drodze. Tak sie składa że organizacyjnie nie widzę lepszego miejsca ![]() |
|
zgadza sie......srodek Polski,miejsce najlepsze...chyba zeby po prostu czegos spokojniejszego poszukac kolo Lodzi,jakiegos czegos takiego
![]() "...I've got amazing powers of observation..."
|
|
na Sielpii zróbcie to wpadnę
![]() |
|
moze jakas agroturystyka w okolicach lodzi,cisza spokoj,a i leb nie bedzie bolal az tak dnia 2
![]() "...I've got amazing powers of observation..."
|
|
Ja mam babcie 8o km od heheh trochę daleko jak co zapodajcie termin może przybędę
![]() ![]() "Trzymaj swa głowę wysoko, miej na wszystko w koło oko,wtedy życie będzie spoko" |
|
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości